מחממים תנור ל 120 מעלות.
בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
פורסים נייר כסף על תבנית ועליו מניחים גיליון של נייר אפייה.
מפזרים חצי מכמות הטימין במרכז נייר האפיה.
מורחים חצי מכמות המשרה על צד אחד של חזה הבקר מניחים את הצד המרוח על נייר האפיה והטימין.
מורחים את שארית המשרה על הצד השני של הבריסקט כך שתכסה את כולו בשכבה יפה. מפזרים את שארית הטימין על הבריסקט.
מרימים את קצוות נייר האפיה ובעזרת נייר אפיה נוסף עוטפים היטב את נתח החזה כך שיהיה עטוף כולו במעטפת סגורה של נייר אפיה. מקפלים על הבריסקט את נייר הכסף ומגלגלים את הקצוות לכיוון המרכז כדי ליצור מעין כיס סגור של נייר כסף.
מומלץ להניח את ה"חבילה" שיצרנו על רשת על מנת שהחלק התחתון של הבשר שנוגע בתבנית לא יישרף.
מעברים את התבנית את התנור לאפיה של 8 שעות.
אחרי 8 שעות מוציאים את הבשר מן התנור. פותחים בזהירות את העטיפה של נייר הכסף ונייר האפייה .שומרים את הנוזלים שנאספו כרוטב.
יש לקחת בחשבון שלכל תנור טמפרטורה משלו כך שזמני ההכנה יכולים להשתנות מתנור לתנור. אם הנתח עדיין לא רך סוגרים את נייר הכסף ומכניסים לבישול נוסף.
בתאבון