Cuisine Israeli Kitchen, מטבח ארגנטינאי, מטבח ים תיכוני, מטבח ישראלי
Servings 6אנשים
Calories 298kcal
Ingredients
3קילונתח אסאדו עם עצם חתוך לקוביות
1ראש שום
2בצלים בינוניים חתוכים לרבעים.
1כוסיין אדום יבש
3גבעולי קורנית
1½ליטרציר עוף
2כפותפפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1כףמלח
½כפיתפלפל שחור
½כפיתפפריקה חריפה.
2זילופים סוכרלוז נוזלי
¼כוסשמן זית
Instructions
מחממים תנור ל 160 מעלות.
משמנים את התבנית עם שמן הזית ושמים את הבשר בתבנית.
חותכים את הבצל לרבעים ומפזרים את הרבעים בתבנית.
שמים את ראש השום על הצד וחוצים אותו לחצי. שמים חצי ראש שום בשני הצדדים של התבנית.
מפזרים את התבלינים על הבשר.
מפזרים את הקורנית בין חתיכות הבשר.
מוסיפים את היין.
מוסיפים את ציר העוף. בודקים שהציר מכסה את הבשר. אם יש צורך מוסיפים עוד מים כדי להגיע לכיסוי של הבשר.
מזלפים שני זילופים של סוכרזית נוזלית ומערבבים.
בודקים את התיבול. התיבול צריך להיות טיפה מלוח מאחר והמליחות תיספג בבשר.
מכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים בתנור בין ארבע לחמש שעות עד שהבשר נימוח. חשוב להפוך את הבשר מידי פעם. לקראת סיום ההכנה אנחנו הופכים את הבשר כל רבע שעה מאחר ומפלס המים בתבנית יורד ואנחנו לא רוצים שהבשר יתייבש.