בעזרת סכין מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע של הכרובית.
חותכים את הפרחים לחתיכות קטנות. החיתוך יסייע למעבד המזון לפורר את הפרחים באופן אחיד.
שמים את הכרובית במעבד מזון עם להב פלדה. חשוב להקפיד שלא להעמיס את הקערה של מעבד המזון בכרובית. אם תעמיסו הטחינה לא תהייה אחידה. במידת הצורך אפשר לטחון את הכרובית בשני סבבים.
טוחנים את הכרובית בפולסים קצרים עד שהיא מגיעה למרקם של קוסקוס. שמים בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את הבצל ומאדים עד להזהבה.
מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה או שתיים.
מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב. מאדים עוד כשמונה עד עשר דקות תוך כדי בחישה.
מוספים את אבקת הקארי, מלח ולפלפל שחור. מערבבים היטב עד שהתבלינים נטמעים בכרובית. טועמים ומתקנים תיבול.