Go Back
קוסקוס כרובית קטוגני

קוסקוס כרובית קטוגני

Keto-Experience
קוסקוס כרובית קטוגני
Prep Time 15 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 30 minutes
Course תוספת
Cuisine מטבח הודי, מטבח ים תיכוני
Servings 8
Calories 94 kcal

Equipment

  • מעבד מזון עם להב מתכת

Ingredients
  

  • 1 כרובית
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום קצוצת
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית גדושה תבלין קארי איכותי
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

Instructions
 

  • קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
    קוסקוס כרובית- קוצצים את הבצל
  • בעזרת סכין מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע של הכרובית.
    קוסקוס כרובית - מפרידים את פרחי הכרובית
  • חותכים את הפרחים לחתיכות קטנות. החיתוך יסייע למעבד המזון לפורר את הפרחים באופן אחיד.
    קוסקוס כרובית חיתוך הכרובית לקטן
  • שמים את הכרובית במעבד מזון עם להב פלדה.
    חשוב להקפיד שלא להעמיס את הקערה של מעבד המזון בכרובית. אם תעמיסו הטחינה לא תהייה אחידה. במידת הצורך אפשר לטחון את הכרובית בשני סבבים.
    קוסקוס כרובית קטוגני טחינת הכרובית במעבד מזון
  • טוחנים את הכרובית בפולסים קצרים עד שהיא מגיעה למרקם של קוסקוס. שמים בצד.
    קוסקוס כרובית קטוגני - טוחנים את הכרובית
  • מחממים את שמן הזית במחבת.
    מתכון-קטוגני-מחבת-עם-שמן
  • מוסיפים את הבצל ומאדים עד להזהבה.
    קוסקוס כרובית קטוגני טיגון הבצל
  • מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה או שתיים.
    קוסקוס כרובית מוסיפים את השום
  • מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב. מאדים עוד כשמונה עד עשר דקות תוך כדי בחישה.
    קוסקוס כרובית קטוגני הוספת הכרובית
  • מוספים את אבקת הקארי, מלח ולפלפל שחור.
    מערבבים היטב עד שהתבלינים נטמעים בכרובית.
    טועמים ומתקנים תיבול.
    קוסקוס כרובית קטוגני הוספת הקארי
  • המנה מוכנה.
    קוסקוס כרובית קטוגני
Keyword כרובית, קארי, קוסקוס