תבשיל בשר טחון עם עשבי תיבול
 Keto-Experience
Keto-Experience
תבשיל בשר טחון עם עשבי תיבול
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
	
    	
		Course מנה עיקרית
Cuisine מטבח ים תיכוני
 
    
 
- 600 גרם בשר בקר טחון
- 1 יחידה בצל גדול קצוץ לקוביות
- 3 פלפלי צ'ילי אדומים קצוצים דק
- 10 גבעולי טימין
- 3 גבעולי  רוזמרין
- 4 שיני שום כתוש
- 4 כפות  שמן זית איכותי
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית  פפריקה חריפה
- ½ כפית כורכום
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כמון
- 1 כפית  מלח
- 2 כפות צנוברים קלויים על מחבת יבשה
- על מחבת יבשה קולים קלות את הצנוברים. מעבירים לצלחת להתקרר.  
- מחממים את שמן הזית על מחבת.  
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוף ומאדים עד הזהבה. 
- מוסיפים את השום הכתוש והצ'ילי הקצוץ ומאדים כדקה עד שהשום מפיץ ריח. נזהרים שלא לשרוף את השום.  
- מוסיפים את הבשר הטחון למחבת. מערבבים היטב. לאחר כמה דקות הבשר יתחיל להפריש נוזלים. ממשיכים לאדות את הבשר עד שהנוזלים מתאדים והבשר מתחיל להזהיב. 
- מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, כמון, כורכום, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב. 
- מוסיפים קורנית ורוזמרין קצוצים ומערבבים כדקה או שתים. 
- מוסיפים את הצנובר ומערבבים כדקה נוספת.  
- טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.  
- מעבירים לקערת הגשה. בתאבון. 
Keyword בשר בקר, בשר טחון, צנובר, רוטב צ'ילי