תבשיל בשר טחון עם עשבי תיבול
Keto-Experience
תבשיל בשר טחון עם עשבי תיבול
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 15 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Course מנה עיקרית
Cuisine מטבח ים תיכוני
- 600 גרם בשר בקר טחון
- 1 יחידה בצל גדול קצוץ לקוביות
- 3 פלפלי צ'ילי אדומים קצוצים דק
- 10 גבעולי טימין
- 3 גבעולי רוזמרין
- 4 שיני שום כתוש
- 4 כפות שמן זית איכותי
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה חריפה
- ½ כפית כורכום
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כמון
- 1 כפית מלח
- 2 כפות צנוברים קלויים על מחבת יבשה
על מחבת יבשה קולים קלות את הצנוברים. מעבירים לצלחת להתקרר.
מחממים את שמן הזית על מחבת.
כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוף ומאדים עד הזהבה.
מוסיפים את השום הכתוש והצ'ילי הקצוץ ומאדים כדקה עד שהשום מפיץ ריח. נזהרים שלא לשרוף את השום.
מוסיפים את הבשר הטחון למחבת. מערבבים היטב. לאחר כמה דקות הבשר יתחיל להפריש נוזלים. ממשיכים לאדות את הבשר עד שהנוזלים מתאדים והבשר מתחיל להזהיב.
מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה, כמון, כורכום, פלפל שחור ומלח. מערבבים היטב.
מוסיפים קורנית ורוזמרין קצוצים ומערבבים כדקה או שתים.
מוסיפים את הצנובר ומערבבים כדקה נוספת.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מעבירים לקערת הגשה. בתאבון.
Keyword בשר בקר, בשר טחון, צנובר, רוטב צ'ילי